Poročna zgodba

Ženin

Diplomiran ekonomist, ambiciozen in predan svojemu delu. V prostem času obožuje potovanja in odkrivanje skritih kotičkov Slovenije.

Nevesta

Poslovna sekretarka, polna življenja in ljubiteljica živali. V prostem času se ukvarja z jogo in uživa ob branju detektivskih romanov.

“Dve duši z isto mislijo, dve srci bijeta v istem ritmu.” – John Keats

Prvič sva se srečala na prijateljevem rojstnem dnevu. Bila sva ena izmed redkih samskih parov na zabavi, zato sva se kar hitro povezala in zatopila v pogovor, ki je trajal do poznih večernih ur. Ker si njenega nasmeha nisem mogel izbrisati iz glave, sem se opogumil in jo že čez nekaj dni povabil in pijačo. V trenutku sva se ujela. Imela sva enake poglede na svet, enake želje in ambicije. Od takrat ni minil dan, ki ga nisva preživela skupaj.

Ko sva se odpravila na prvo skupno potovanje, sem vedel, da je punca, s katero želim preživeti preostanek svojega življenja. Vedno znova sem se navduševal nad njeno pozitivnostjo in veseljem do življenja. Kar hitro po prihodu domov, sem se odločil, da si želim, da postaneva mož in žena.

Bilo je v petek in odpravila sem se v službo, kot vsak drug dan poprej. Med malico sva se slišala, da se dogovoriva kam greva na večerjo in niti za trenutek nisem pomislila, da ima kaj z bregom. Ko sem prišla domov, sem iz zgornjega nadstropja zaslišala glasbo, vendar temu nisem namenjala veliko pozornosti. Takoj ko odprem vrata najine spalnice sem na postelji zagledala velik srček iz cvetov rdečih vrtnic. Ves urejen je stopil iz kopalnice, stopil pred posteljo in me vprašal ali bi postala njegova žena. To je bil najlepši trenutek mojega življenja.

Načrtovanje poroke je bilo za naju zelo preprosto. Vedela sva kaj si želiva in kje bi rada rekla usodni da. Izvedela sva za agencijo Wedding Story, ki se ukvarja z organizacijo porok. Po prvem spoznavnem sestanku sva se odločila za njih in jim prepustila organizacijo. Bila sva sproščena in brez skrbi, saj so namesto naju uredili vse kar bi nama vzelo veliko časa in stresa. Najin poročni dan je bil nepozaben in čaroben.

Najlepši trenutki